... Nova Dimenzija Gradnje ....

o nama

Kompanija "Vila Bela Ruža'' je osnovana 2007. godine i za veoma kratko vreme se, svojim poslovnim, kadrovskim, kreativnim i operativnim potencijalom, pozicionirala medu vodeće kompanije u oblasti izgradnje objekata i investicionih projekata u gradevinarstvu.

Dinamicnim razvojem u proteklom periodu firma "Vila Bela Ruža'' je stekla značajna iskustva u izvođenju radova u visokogradnji, obavljanju inženjering poslova i gradevinskog konsaltinga.

Poslovanje i delatnost kompanije pokrivaju kompletnu oblast građevinarstva, od projektovanja, preko izgradnje i opremanja, do inženjeringa i konsaltinga privrednih, poslovnih, stambenih, rezidencijalnih i objekata posebne namene.

Profesionalni odnos prema radu i zavidan nivo organizacije dostignut je u prvim godinama rada preduzeća i stalno se usavršava.

Vođeno sigurnom rukom, umećem pravog stvaraoca i vizionara preduzeće je ostvarilo brz rast i postalo lider građevinarstva u regionu.

"Vila Bela Ruža'' danas uživa veliki ugled u regionu zahvaljujuci stručnom i profesionalnom prilazu svakom poslu, korišcenjem savremenih građevinskih mašina i opreme, kvalitetnom radu i poštovanjem dogovorenih rokova, prvenstveno se bazirajući na kvalitet radova.
Obzirom da preduzeće gradi stambene objekte, posebnu pažnju posvećuje kupcima stanova koji su pretežno fizicka lica. Ono što naše preduzeće izdvaja od ostalih građevinskih firmi u regionu je mogućnost da sve započete projekte izfinansira od početka do kraja iz sopstvenih sredstava, što znači da je kupac stanova ili poslovnog prostora u potpunosti siguran da je uloženi novac u sigurnim rukama.

Danas firma " Bela Ruža '' predstvlja pouzdanog partnera u stanogradnji koja za sobom nema spornih momenata u poslovanju.

Recommended min.: 1024x768+; IE 6.0+; FF 1.5+; Sva prava zadržana.
Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.

Radno vreme : radnim danom od 08-16h
Bela Ruža - Građevina© 2012 - Design .by WebStudioLines