Vila "Bela ruža" » Ponuda » Ketering
Ketering

Ketering bez premca

Ketering Restorana Bela Ruža je uvek prvi izbor tamo gde se zahteva bezbedna, zdrava i ukusno pripremljena hrana.

Ketering Restorana Bela Ruža obezbeđuje kompletnu ketering uslugu, uključujući planiranje i organizaciju događaja. Nudimo ukusnu hranu, pripremljenu po najvišim standardima, konkurentnu cenu i fleksibilnu ponudu, koju u neposrednom kontaktu prilagođavamo zahtevima i potrebama klijenata.

Bez obzira da li pripremate kompanijsku proslavu, promociju, koktel, godišnjicu, jubilej, venčanje, rođendan, žurku, slavlje bilo kojim drugim povodom, ili pak slavlje bez povoda – Ketering Restorana Bela Ruža je spreman da Vam pomogne u organizaciji događaja.

Osim keteringa obezbedićemo i kompletan inventar – escajg, tanjire, čaše, stolnjake… U dogovoru sa Vama hranu ćemo aranžirati i servirati po principu švedskog stola ili će je posluživati naše profesionalno i uniformisano osoblje sa znanjem svetskih jezika.

Ukratko – ukoliko odlučite da ulogu domaćina poverite Ketering Restorana Bela Ruža, možete da se opustite i uživate sa svojim gostima. Naši profesionalci ništa neće prepustiti slučaju.

Zahvaljujući bogatom iskustvu učinićemo da Vaša proslava bude jedinstvena i nezaboravna. Posvetićemo Vam se sa istim žarom bez obzira da li pripremate slavlje za uži krug prijatelja ili prijem za nekoliko stotina zvanica.

U našoj ketering ponudi su kanapei, slani zalogaji, jela od mesa, morski plodovi, kokteli,  salate, slane torte i rolati, hladni bife, peciva, torte i kolači.

Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta, kod nas nema improvizacija i alternativa, a sve što radimo je po orginalnim receptima.
U pripremi hrane koristimo isključivo namirnice vrhunskog kvaliteta, a rigoroznu kontrolu kvaliteta i sanitarno-higijenskih uslova sprovodimo u svakoj fazi rada – od prijema sirovina, do distribucije hrane u specijalnim namenskim vozilima.

Organizujemo sve vrste privatnih i poslovnih proslava, bez gornjeg limita po pitanju broja osoba.

Rado ćemo prihvatiti Vaše sugestije vezane za ketering, a na sva Vaša pitanja daćemo savete.